Infravörös gabonaelemző készülékek

Pontos és gyors információt kaphat a gabona és olajos magvak minőségéről

Termékek

Infracont XGrain infravörös gabonaelemző készülék

Professzionális infravörös gabona- és lisztelemző gabona, teljes kiőrlésű gabona és olajos magvak belső beltartalmi paramétereinek mérésére integrált hektoliteres tömegmodullal. A beépített hőnyomtatóval a készülék a mérések elvégzése után azonnal automatikusan ki tudja nyomtatni a kapott információkat és adatokat.

Infracont SGrain infravörös gabonaelemző készülék

Egész szemes kalászos gabonák, olajos magvak és lisztek beltartalmi tulajdonságainak mérésére szolgáló hordozható infravörös sugarú gabona- és lisztelemző. A világon az egyetlen hordozható gabonaelemző készülék, amely nagy pontosságú rácsos monokromátoros optikával és beépített nyomtatóval rendelkezik. A készülékbe épített nyomtatónak köszönhetően, a mérést követően, a kapott beltartalmi adatokat és információkat automatikusan kinyomtatja.

Rólunk

Mi vagyunk az Infratech Tehnologies – az Ön Infracont kft által kifejlesztett és gyártott XGrain és SGrain infravörös gabonaelemző készülékének beszállítója és forgalmazója. Munkánk egyben a küldetésünk is: az Ön sikerét keressük. A legjobbat pedig úgy adhatjuk Önnek, hogy szakmai felkészültségünkkel készségesen rendekezésére állunk. Az általunk forgalmazott készülékek segítségével egyszerűen és gyorsan megbízható információt kap gabona- és olajos magvas termésének minőségéről. Termékeink által megoldást biztosítunk az Ön számára. Az XGrain és SGrain infravörös gabonaelemző készülékének köszönhetően időt spórolunk ügyfeleink számára. Célunk, hogy tevékenységünk által az Ön teljes körű elégedettsége valósuljon meg. További részletekért keressen minket bizalommal!

Árajánlatkérés

Az általunk forgalmazott gépekkel pontos és gyors információt kaphat az elemzett gabonafélék és olajos magvak minőségéről.

KEZDŐOLDAL

TERMÉKEK

RÓLUNK

HIVATKOZÁSOK

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

KAPCSOLAT

ADATVÉDELMI POLITIKA

+40728179924

office@infratech.ro

Jud. Szatmárnémeti, Orș. Tășnad, Str. Testvériség, Nr.203

Site creat de sigmadigital.ro | Servicii de marketing integrat și web design